luni, 16 martie 2009

Tânărul infirm care îşi creşte singur fetiţa are nevoie de ajutor


Daniel Zavoi este un tata necajit care îsi creste singur fetita, pe micuta Vanessa, în vârsta de cinci ani, desi a ramas infirm în urma unui accident de munca. În urma cu cinci ani, Daniel a avut un accident de munca si a ramas infirm. Apoi, sotia sa l-a parasit si l-a lasat singur cu fetita lor. Ea i-a dat putere si pentru ea a continuat sa munceasca.

A plecat în Spania, sa mucneasca pentru a strânge bani pentru operatie, dar acolo a avut un alt necaz: a cazut din nou de pe schele. Acum, cei doi locuiesc într-un apartament social si au multe datorii. Oamenii cu suflet bun care au vazut povestea lor i-au ajutat cât au putut, astfel ca, din cele 35 de milioane de lei pe care îi datorau, au mai ramas de dat doar 9 milioane. Daniel a fost impresionat sa vada ca în contul de la banca a donat bani chiar si o doamna de 60 de ani. Din putinul ei, femeia le-a dat 17 lei, o suma mica pentru multi, dar care conteaza pentru cei care nu au.

Irina Loghin a fost foarte impresionata de povestea lui Daniel si a fetitei sale, Vanessa si i-a transmis fetitei ca o va vizita cât de curând va putea si îi va aduce castelul si papusa pe care si le doreste. Cei trei solisti i-au transmis lui Daniel sa aiba curaj si sa mearga mai departe, pentru fetita lui. Sa fim si noi alaturi de Daniel si de fetita lui,suflet pentru suflet !!!


CONTURI BANCA: BANK POST SUCURSALA PLOIESTI TITULAR:
DANIEL ZAVOI
EURO - RO62BPO30002656988
RON - RO03BPO30002656988
NUMAR DE TELEFON: 0727.579.813

0 comentarii: